Bakgrund och idé

Jag har hållit på med layout och redigering på olika sätt i ca 25 år. Jag har ingen utbildning inom området, utan använder helt enkelt min känsla för färg, form och språk och förstås även erfarenheterna från tidigare uppdrag.
Har bakgrund i gymnasium med mycket konstnärligt övande. Tidigare har jag även målat en del, men är nu främst intresserad av foto och att kombinera olika tekniker samt färg och form.

Mitt arbetsområde ser jag som ett mellanting mellan det professionella som stora designbyråer står för och de enklare kontors- och layoutjobb som "alla" nästan förväntas kunna göra själva. 

Men det finns alltid också de som inte kan det, eller som vill ha hjälp med de där sista detaljerna. Och det är där jag kan hjälpa till, genom att göra jobbet åt dig eller hjälpa dig med det på ett enkelt, tillgängligt och personligt sätt.

 

Samtidigt vill jag också göra fler och större layout-och redigeringsuppdrag åt t.ex. tidningar, föreningar och författare och även utveckla eget skrivande.


Välkommen att höra av dig!

Erfarenheter

Inom layout, redigering och kontor (ideellt/professionellt) har jag gjort följande:
 

 • Redigering och layout av 4 böcker,
  i samarbete med resp. författare
 • Redigering och layout av medlemstidskrifter för föreningar jag varit/är med i
 • Layout och utskrift av visitkort, cv:n, foldrar, affischer och liknande åt vänner
 • Hjälp med svenska/engelska i vardagen
  åt vänner
 • Översättning av holländska texter,
  för eget bruk inom familjen
 • Div. kontors-/sekreteraruppgifter
  åt familj och vänner, t ex hjälp med brev till och kontakt med myndigheter, med e-post, informationssökning, renskrivning av brev, layout av blogg, cv:n, fotoredigering


Klicka här om du vill läsa mer